سامانه نوبت دهي و ويزيت آنلاين دكتر مايكو

سامانه نوبت دهي و ويزيت آنلاين دكتر مايكو

تزریق فیلر برای بینی گوشتی بهتر است یا استخوانی؟

تزریق فیلر برای بینی گوشتی بهتر است یا استخوانی؟

تزریق فیلر بینی که لازم است توسط یک متخصص پوست و مو حاذق انجام شود، یک جایگزین بی دردسر، ارزان و البته موقت برای جراحی بینی است که تغییراتی جزئی در ساختار بینی مانند صاف شدن تیغه بینی، برداشتن برآمدگی یا فرورفتگی بینی و بلند شدن نوک بینی را انجام می دهد. در این مقاله از دکتر مایکو با این سوال که بسته به نوع بینی گوشتی یا استخوانی تزریق فیلر چه نتیجه ای می دهد همراه شما هستیم.



تزریق فیلر برای بینی استخوانی

به صورت کلی کسانی که دارای بینی استخوانی هستند نتیجه ی بهتری از فیلر بینی می گیرند. تزریق فیلر بینی استخوانی برای از بین بردن دفرمیتی، قوز، ناهمواری و لیفت کردن سر بینی انجام می شود. البته همیشه نمی توان ادعا کرد که فیلر برای بینی های استخوانی بهتر است به این خاطر که احتمال دارد برخی افراد مشکلاتی مثل اختلالات تنفسی و دفرمیتی‌های حاد بینی ناشی از انحراف، پیچ خوردگی، شکستگی و عدم تقارن پره‌ها داشته باشند که باعث می شوند تزریق فیلر خیلی اثربخش نباشد.

تزریق فیلر برای بینی گوشتی

ژل یا همان فیلر در بینی های گوشتی فقط حجم بینی را افزایش و برآمدگی روی بینی را کاهش می دهد. یعنی جراح پلاستیک و زیبایی با تزریق فیلر می خواهد تیغه‌ی بینی را صاف جلوه دهد ولی برداشتن قوز و کوچک‌تر کردن بینی و پره‌های آن از دست او برنمی آید. این به معنی آن است که اگر دوست دارید بینی باریک‌تر و بدون قوز با پره‌های کوچک داشته باشید، تزریق فیلر برای شما مناسب نیست. این موضوع در مورد انحراف بینی هم درست است. یعنی تزریق ژل بینی راه حل همیشگی و خوبی برای صاف کردن بینی انحراف دار، پیچ خورده و کج محسوب نمی شود. در این شرایط برای کسب یک نتیجه ی همیشگی، جراحی زیبایی بینی مناسب تر است.

و اما مراقبت‌ بعد تزریق فیلر بینی استخوانی و گوشی

این تزریق نیاز به دوره نقاهت طولانی نیست اما با رعایت یک سری نکات می توانید نتیجه ی تزریق فیلر را برای مدت طولانی تری حفظ کنید.

·       از محصولات ضد پیری و چروک صورت استفاده نکنید.

·       از اصلاح، استفاده از موچین و همچنین اپیلاسیون پرهیز کنید.

·       تا 48 ساعت در مکان هایی با درجه حرارت زیاد مثل اسپا و یا سونا اجتناب کنید.

·       از کرم های موبر استفاده نکنید.

·       از محصولات موضعی مانند رتینول، ترتینوئیک اسید (لایه بردار رتین آ)، گلیکولیک اسید و رتینوئیدها اجتناب کنید.

·       استفاده از اپیلاسیون، اصلاح و موچین ممنوع!

·       برای اطمینان حتما تا 24 ساعت از انجام دادن هرگونه فعالیت شدید بدنی اجتناب کنید.

·       توصیه می شود تا 3 شب از دو بالش زیر سر استفاده کنید چراکه برای عدم حرکت فیلر لازم است سرتان را بالاتر از حد معمول قرار دهید. بالش دور گردنی هم برای ثابت نگه داشتن وضعیت سر مناسب است.

·       از هر گونه ایجاد فشار و لمس قسمت هایی که تزریق در آن ها انجام شده است پرهیز کنید.

·       مصرف نوشیدنی های الکلی تا 24 ساعت بعد از تزریق فیلر ممنوع است.

 

 

(0) نظر

اختلال دوقطبی چیست؟

اختلال دوقطبی چیست؟

اختلال دوقطبی (که قبلاً به عنوان بیماری شیدایی-افسردگی یا افسردگی شیدایی شناخته می شد) یک اختلال خلقی -شخصیتی در سلامت روان انسان است که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطوح انرژی، الگوهای تفکرورفتار می شود. این جابجایی‌ها می‌توانند ساعت‌ها، روزها، هفته‌ها یا ماه‌ها طول بکشند و توانایی شما را برای انجام کارهای روزمره مختل کنند. بیماری اختلال دو قطبی باید توسط یک متخصص اعصاب و روان و روانپزشکی درمان شود.








انواع اختلال دو قطبی

انواع مختلفی از اختلال دوقطبی وجود دارد که شامل نوساناتی در خلق و خوی انسان است که به عنوان دوره های هیپومانیک نامیده می شود.افرادی که مبتلا به اختلال دوقطبی همیشه درحالت شیدایی یا افسردگی نیستند. انها در دوره هایی که به صورت طبیعی برای انها حالت شیدایی را ایجاد میکند،خلق و خوی شان تغییر می کند.

دوره های اختلال دوقطبی یا شیدایی

یکی از ویژگی های اصلی اختلال دوقطبی دوره های شیدایی است. برای درک کردن ویژگی های اختلال دوقطبی ، باید حداقل شخصی را که در زندگی خود دچار شیدایی شده است را به مدت یک ماه دیده باشید تا به ویژگی های این اختلال پی ببرید.

اختلال شیدایی چیست؟

شیدایی وضعیتی است که در آن فرد دچار اختلال یک دوره خلق و خوی غیرعادی بالا یا تحریک‌پذیر و همچنین تغییرات شدید در احساسات، افکار، انرژی، پرحرفی و سطح فعالیت بدن دارد. این سطح بسیار پرانرژی از فعالیت و رفتار فیزیکی و ذهنی تغییری نسبت به خود معمولی فرد است.

ویژگی های یک فرد دچار شیدایی چیست؟

افرادی که در حالت شیدایی هستند ممکن است در فعالیت هایی که باعث آسیب جسمی، اجتماعی یا مالی آنها می شود، مانند خرج کردن ناگهانی یا قمار کردن مقادیر زیاد پول یا رانندگی بی احتیاطی، زیاده روی کنند. آنها همچنین گاهی اوقات علائم روان پریشی مانند هذیان و توهم ایجاد می کنند که می تواند در تشخیص اختلال دوقطبی از سایر اختلالات مانند اسکیزوفرنی یا اختلال اسکیزوافکتیو مشکل ایجاد کند.

اختلال دوقطبی نوع دو

افراد مبتلا به انواع خاصی از دوقطبی مانند اختلال دوقطبی نوع دو، هیپومانیا را تجربه می کنند که شکل کمتر شدیدتری از شیدایی است. به اندازه اپیزودهای شیدایی دوام نمی آورد و در عملکرد روزانه تداخل چندانی ایجاد نمی کند.

دوره های افسردگی و نشانه های آن

در طول یک دوره افسردگی، خلق و خوی ضعیف یا افسرده و یا از دست دادن علاقه به بیشتر فعالیت ها و همچنین بسیاری از علائم افسردگی دیگر را تجربه می کنید، مانند:

·        خستگی

·        تغییرات در اشتها

·        احساس بی ارزشی و ناامیدی

چرا اختلال دوقطبی دیگر بیماری شیدایی- افسردگی نامیده نمی شود؟

در چند دهه اخیر، دنیای پزشکی، به ویژه حوزه روانپزشکی، عمداً از استفاده از "بیماری افسردگی شیدایی" یا "افسردگی شیدایی" برای توصیف اختلال دوقطبی تغییر جهت داده است. دلایل مختلفی برای این تغییر وجود دارد، از جمله:

ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی از "افسردگی شیدایی" برای توصیف طیف گسترده ای از شرایط سلامت روان استفاده می کردند. همانطور که سیستم های طبقه بندی وضعیت سلامت روان، از جمله راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM)، پیچیده تر شده اند، اصطلاح جدید "اختلال دوقطبی" به وضوح بیشتر در تشخیص اجازه می دهد.

در بطن عبارات «شیدایی» در جامعه منظورهای منفی‌های زیادی وجود دارد. به طور مشابه، مردم اصطلاح «افسردگی» را به طور معمول برای توصیف دوره‌های غمگینی که به عنوان افسردگی بالینی واجد شرایط نیستند، استفاده می‌کنند."اختلال دوقطبی" بیشتر یک اصطلاح بالینی، پزشکی است .

 

 

 

(0) نظر
X